Ograničenje odgovornosti

Stranice koristite isključivo na vašu vlastitu odgovornost.
OnlineRacun.com u vlasništvu je tvtke MaximilianViktor j.d.o.o. OIB:17780459813, Ulica Ljiljana 5a, 10360 Sesvete Zagreb, Hrvatska
Iako nastojimo postaviti visoke standarde sigurnosti podataka te obezbijediti nesmetan rad s aplikacijom, mogući su zastoji u radu aplikacije OnlineRacun.com ili servera na kojima se aplikacija nalazi.
OnlineRacun.com, kao niti jedna treća osoba povezana sa njome, ne jamči ni na koji način da upotreba stranica neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran OnlineRacun.com
OnlineRacun.com zadržava mogućnost promjene izgleda Online programa za izdavanje i fiskaliziranje računa, promjenu izgleda dokumenata u programu i načina unosa podataka u dokumente.
Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve eventualno nastale štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, lošim osobinama, prekidom, izuzećem, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim korištenjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.